Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Uusia villasukkavärejä

Säät ovat kylmenneet villasukille sopiviksi ja olemme juuri saaneet syksyn uutuusvärejä varastoon. Uusia värejä löytyy niin naisten kuin miestenkin villasukkiin, mikä on sinun suosikkisi?

Miesten sukkiin on uutuusväreinä ilmestynyt tummaa hiilenharmaata (upea!), deniminsinistä, sekä vaaleanruskeata. Nyt kannattaa siis päivittää reikäiset villasukat uusiin. Lankana on Novitan 7-veljestä, eli se Suomen tunnetuin ja perinteisin villasukkalanka. Sukat ovat konepestävät, suosittelemme villapesua 30 - 40 asteessa. Tässä myös vinkki lahjaksi isälle lähestyvänä isäinpäivänä.

Miesten palmikkovillasukat
Hiilenharmaa - Deniminsininen - Vaaleanruskea - Vaaleanharmaa 

Miesten perinteiset villasukat
Hiilenharmaa - Vaaleanruskea - Vaaleanharmaa

Naisten villasukissa on nyt saatavilla Novitan kahta uutuusväriä. Harmaa-pinkkiraitainen (sävy 807) hieman hillitympään makuun, ja syksyn väreissä räiskyvät värikkäät oranssi-keltaraitaiset (sävy 809) villasukat räväkämpään tyyliin.

Novita villasukat sävy 807 ja 809
Marjaretki (sävy 807) - Pihlaja (sävy 809)

Miesten sukat löytyvät koissa 41-45 ja naisten sukat ovat yhtä kokoa, joka on noin 37-39. Tilauksesta myös isommat tai pienemmät sukat, myös lasten koot.

Nyt vain ostoksille ja uudet sukat jalassa sienimetsään tai koti-iltaa viettämään! Ja vinkkinä jouluun: toimitamme kotimaiset villasukat myös yrityslahjoiksi...

Villasukat nettikaupastamme

Villasukat löydät nettikaupastamme tämän linkin takaa. Naisten, miesten ja lasten villasukkia, paljon erilaisia ja kaikki laadukasta kotimaista käsityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti