Sivut

torstai 8. tammikuuta 2015

Mitä uutta 2015

Ehkä tämä uusi vuosi on hyvä aloittaa muutamalla kysymyksellä. Kovasti nimittäin olemme pohtineet kaupan jatkoa, millaisia uusia tuotteita kaivataan ja miten kaupan tulisi uudistua. Jos siis sinulla on antaa meille palautetta niin arvostaisimme sitä kovasti. Millaisia tuotteita olet etsinyt kaupastamme, etkä ole löytänyt? Missä tilanteessa ja kenelle haluaisit antaa suomalaista käsityötä lahjaksi?

Villasukat ovat edelleen myydyin tuotteemme, mikä aina välillä ihmetyttää kun niiden tarjontaa tuntuu olevan runsaasti. Toki meillä myynnissä olevat villasukat ovat tasalaatuisia ja monen tekijän voimin pystymme täyttämään myös yritysten lahjatiedustelut. Viime vuoden hittituotteeksi nousivat myös huovutetut ilmeikkäät tontut, joista olen todella ylpeä tekijän puolesta. Aivan uskomatonta miten yksityiskohtaiset ja hienot nämä tontut ovat. Ei ihme että ihastuttavat lapsia ja aikuisia.

Fokus tulee jatkossakin olemaan varmasti kotimaisissa lahjatavaroissa. Siitähän tämä aikoinaan lähti liikkeelle, kun jäin kaipaamaan mahdollisuutta tilata myyjäisissä ja tapahtumissa nähtyjä tuotteita kätevästi lisää tarpeen tullen. Juuri silloin on pitkä aika seuraaviin joulumarkkinoihin, kun pitäisi keksiä syntymäpäivälahja tädille tai mummille, tai vauvalahja käsintehtyä arvostavalle. Mutta kertokaa te, mitä kaipaisitte tuotteina, tai vaikka ihan tekijän nimelläkin. Meihin saa yhteyden täällä tai sitten kommenttina alle.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja kiitämme vuodesta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti