Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2011

Tuffan puulelujen uutuuksia

Tuffan puulelujen Tuffa kehittää jatkuvasti uutta. Ajattelin nyt tännekin laittaa Tuffan lähettämiä kuvia, jotta saatte esimakua tulevasta ja mieluusti saa tietenkin jättää myös kommenttia tuotteista ja mitä haluaisit verkkokaupan valikoimiin. Tuffan kehittelemistä puisista eläimistä saisi jo kokonaisen eläintarhan kokoon ja lastenlasten pyynnöstä on syntynyt myös monenmoista kulkuvälinettä leikkeihin.

Nämä pikkuhuonekalut nukkeleikkeihin eivät tosin ole aivan uusi idea. Malli on peräisin 50-luvulta Korppoosta. Todella kekseliästä, miten huonekalut saa pinottua yhdeksi kappaleeksi! Funktionalismia parhaimmillaan :)


Tässä toiset hienot nuken kalusteet. Upeasti puun kuviot näkyvät näinkin pienissä pöydissä ja tuoleissa. Taitaa olla nykyään muotia näyttävät jalopuiset kalusteet, joten tämä varmasti kelpaisi tyylitietoisellekin nukkekodin sisustajalle. Nukkekodeista puheen ollen, Kansallismuseossa on tällä hetkellä aivan mahtava nukkekotinäyttely, jossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa. Tiistai-iltaisin sisäänpääsyhän on museoon ilmainen.


Ja vielä viimeisenä kuva lautasliinatelineestä. Tämäkin on mielestäni todella kaunista puuta. Olisi juuri sopiva mökille tai miksei myös veneilijälle veneeseen.


Tuffan tuotteet nettikaupan puolella pääset katsomaan tästä. Sieltä löytyvät Tuffan valmistavat kotimaiset ja turvalliset puulelut lapsille, sekä muun muassa kesäkautta ajatellen saunakori, johon mahtuvat grillausvälineet, ruuat ja juomat. Oikein mainio tuliainen mökki-isännille ja myös omaan kotiin!

2 kommenttia:

  1. Hei,
    Uusi tuote voisi olla esim. nuken sänky tai kehto.
    t. Eija

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Nukensänky olisi kyllä hieno lisä valikoimiin, kuulemma yksi lapsuuden kehto Tuffalla onkin josta saisi mallia!

    VastaaPoista