Sivut

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Rauhallista juhannusta!

Kaunista ja rauhallista juhannuspäivää kaikille sivuillamme seikkaileville!

Meidän juhannusmökillämme on tänä vuonna saunomisen ja syömisen lisäksi myös kuvattu uusia kauppaan tulevia tuotteita. Ystäväni oli käsityömessuilla bongannut ihanat Korumetsän pitsiaiheiset korut ja ehdotti niitä kauppaani. Ihastuin itse korujen värimaailmaan ja kuviointiin. Osa kaulakoruista tuo mieleen Etelä-Amerikan intiaanien amulettien kuvioinnin ja toisten pitsikuviot taas, erityisesti tällaiselle alunperin raumalaiselle, nyplätyt pitsit.

Valokuvaus on varmaankin haastavin osa nettikaupan ylläpitoa. Pitäisi löytää kullekin tuotteelle sopiva tausta, oikeat olosuhteet valaistuksen puolesta, ja vielä saada kuvat sointumaan toisiinsa niin että nettikaupan valikoima ei näytä aivan liian sekavalta. Valokuvaus on myös kuitenkin yksi parhaista nettikaupan puolista! Se on se vaihe kun minäkin saan olla luova ja sommitella ja suunnitella. Pientä käsityöläisen luomiseniloa siis kauppiaallekin. :)


Korumetsän tuotteita ilmestyy kaupan puolelle tutustuttavaksi ensi viikolla. Joillekin korut saattavat olla jo entuudestaan tuttuja ja nyt niitä saa siis helposti myös netistä. Omasta mielestäni korut sopivat täydellisesti kesätapahtumiin, festareille ja juhliin. Miksei myös erityisenä lahjana nypläystä harrastavalle?

Nyt kuitenkin taas juhannuksen viettoon, muistakaa levätä ja syödä hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti