Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2011

Joko saa puhua joulusta?

Tuskin on syksykään vielä kunnolla päässyt alkuun, kun alkaa joulu jo pyöriä mielessä. Missä sitä vietetään, mitä kaikkea tehdään, keitä tavataan... Askartelulehdetkin ovat täynnä joulukortti-ideoita ja muuta jouluista askartelua. Taika-lehteä selailin viikonloppuna, ja siinä oli muuten tosi kivoja ideoita, varsinkin korttipuolella.


Myös nettikauppaamme alkavat saapua joulun tuotteet. Muun muassa enkelit ja tontut sopivat toki kotia varjelemaan ja vartioimaan ympäri vuoden, mutta jouluna luovat erityistä tunnelmaa. 


Viime viikolla saimme kauppaan nämä MattoBaakarin viinipullonkaulukset. Käsinvirkatut viinipullonkaulaan sujautettavat renkaat sopivat joulutervehdyksen mukana lähetettäviksi kauempanakin asuvalle sukulaiselle tai tuttavalle, ja ovat varsin käytännöllisiä joulupöydässä pysäyttämässä viinipullon tipat.Lisää joulutuotteita on tuloillaan ja muistathan että monet nettikauppamme tuotteista ovat uniikkeja tai piensarjassa tehtyä, joten haluamasi tuotteet kannattaa tilata hyvissä ajoin!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun otit yhteyttä, muuten en olisi välttämättä löytänyt ihastuttavaan kauppaasi :) Löysin heti muutaman must have -tuotteen, joihin voisi veronpalautusrahoja käyttää ;)

    VastaaPoista
  2. Loistavaa että piipahdit meillä ja mukava kuulla että mieluisia tuotteitakin löytyi! :)

    VastaaPoista