Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Uutuutena Design Mertasen onnittelukortit

Uutena verkkokaupassamme ovat Soili Mertasen suunnittelemat painetut onnittelukortit. Mukava saada kauppaan näitä Soilin ihastuttavia kortteja, joilla on helppo täydentää tilaus valmiiksi lahjapaketiksi. Designit ovat myös todella pirteitä ja hauskoja, vai mitä mieltä olette? Nyt täällä blogissa on vuorossa Soilin esittely.

Soili Mertanen / Design Mertanen

Soili Mertanen Design Mertanen onnittelukorttien takanaOlen 37-vuotias taiteilija, taiteilijasielu, sosionomi/kuvataideterapeutti ja perheenäiti. Tällä hetkellä valmistamiini tuotteisiin kuuluvat Taitaentehdyssä myynnissä olevat kortit, ja lisäksi teen koruja.

Käytän tuotteissani sekä uusia että kierrätysmateriaaleja: kankaita, nappeja, nauhoja, pitsejä, pahvia, kartonkia, papereita ym mitä mieleen juolahtaa ja on saatavilla. Tällä hetkellä korteistani on saatavilla vain painotuotteita, mutta kaikki kortit ovat signeerattuja.

Inspiraationi syntyvät arjen pienistä iloista ja ihmeistä, juhlien tähtihetkistä, ihmisten kohtaamisesta, metsien rauhasta, tuulen huminasta. Minulle on tärkeää, että elämä ja elämännäköisyys kulkevat mukana töissäni, tuotteissani, ajatuksissani ja runoissani.
Soilin kortit löydät verkkokaupastamme omalta sivultaan. Kannattaa käydä kurkkimassa, millaisia eri kortteja löytyy. Kesäaikaan on hyvä olla varastossa muutama kortti juhlia varten. Kauniilla kortilla täydentyy lahjakuori esimerkiksi häihin tai valmistujaisiin. Oma suosikkini on tämä Linnun tervehdys-kortti, kenties kesähäiden hitti? :)

Onnittelukortti, onnittelukortteja netistä
Linnun tervehdys -onnittelukortti

Juhlien onnittelukortit nettikaupasta
Sininen kakku merkkipäivän onnittelukorttiin

Täältä siis löytyvät Soilin kortit. Sopiva kortti löytyy juhlaan kuin juhlaan, häihin, tuuteen kotiin, merkkipäiviin, valmistujaisiin, kastejuhlaan, minne tarvitsetkin! Tervetuloa ostoksille, ja kesän kunniaksi nettikaupassamme nyt juhannusale. Kampanjakoodilla Juhannus2012 saat -5% kaikista tuotteista, alennuskoodi voimassa 24.6.2012 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti