Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Kesäunelma käsityönäyttely Porvoossa

SOMMARDRÖM – KESÄUNELMA – SUMMERDREAM

Porvoossa on parhaillaan meneillään kuuden käsityöläisen näyttely nimeltä Kesäunelma. Mukana nettikaupastamme ovat Kristina Lindroos-Henriksson, joka kutoo nettikauppaamme upeita lasten ja vauvan neuleita, ja ponchoja ja huiveja naisille, sekä MattoBaakari, jonka tuotteita ovat modernit hiirimatot ja matonkudepuuvillasta virkatut lautasliinan renkaat ja viinipullon tippasuojat.

Näyttelyssä on mukana myös muita Nylands hantverk-yhdistyksen käsityöläisiä. Jos kesäretken suuntana on siis Porvoo, kannattaa piipahtaa teetee shopissa, Krämaregatan 2. Näyttely on avoinna 30.8.2012 saakka.

Nylands hantverk Sommardröm näyttely

Kristinan uusia tuotteita ovat huovutetut laukut, jotka ovat esillä näyttelyssä.

Kesäunelma näyttely porvoossa

Alla vaaleanvihreitä luomuksia Kristinalta ja Marjaanalta. Eivätkö sovikin upeasti yhteen hiirimaton ja villasukkien värisävyt? Nuo varrettomat villasukat ovat muuten aivan ykköset sujauttaa jalkaan näin kesällä.

Kekseliäs lahja tietokoneeseen liittyen
MattoBaakarin hiirimatot

Kesä villasukat käsinkudotut
Kristinan varrettomat villasukat - verrattomat kesään

Lisätietoja näyttelystä:

Sex medlemmar av föreningen Nylands hantverk rf. håller en gemensam försäljningsutställning "SOMMARDRÖM - KESÄUNELMA- SUMMERDREAM" den 2.7-30.8.2012 i Hantverksgalleri Frö, teetee SHOP, Krämaregatan 2, Borgå. Hantverkarnas arbeten består av glasföremål, mattor, handtryckta tyger och väskor, reparbeten, tovade och stickade produkter.

Hantverkarna är:
Gunnel Forsström
Marjaana Kaakinen
Kristina Lindroos-Henriksson
Yrsa och Ilse Lindqvist
Jaana Pajuniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti