Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Aidot kotimaiset käsintehdyt kynttilät

Aidot kotimaiset käsintehdyt kynttilät nettikauppaamme valmistaa Kynttiläpaja Leena Arola. Leena on perehtynyt kynttilänvalamiseen jo kymmenen vuoden ajan ja kauniit kynttilät ovat huolella tehtyjä. Etsin pitkään nettikauppaamme sopivaa kotimaista kynttilänvalmistajaa, kunnes lohjalainen Arja vinkkasi Leenan kynttilöistä. Halusin nettikauppaamme kynttilöitä, joissa on kaunis suunnittelu ja korkean laadun lisäksi käsintehdyn tuntu ja pienen kynttiläpajan tunnelma. Tämä kaikki toteutuu mielestäni loistavasti Leenan kynttilöissä. Kynttilämallit ovat kauniita ja piensarjoissa käsinvaletut kynttilät aina omanlaisiaan ja uniikkeja.

Aito kotimainen käsintehty kynttilä
Sininen tähtikynttilä on uutuus nettikaupassamme,
kuvassa myös Arja Auvisen posliinitähtiä

Kynttilä luo aina tunnelmaa niin arki-iltoihin kuin juhlaan. Suomen pimeiden syksyjen ja talvien keskellä kynttilän liekki on lämpöinen ja kotoisa, kesällä kynttilät kuuluvat ehdottomasti mökille. Nettikauppaan uutuutena saapuivat nyt Leenan käsinvalamat tuoksukynttilät, jotka soveltuvat erityisesti tuliaiseksi tai lahjaksi, esimerkiksi kesämökille. Näiden tuoksukynttilöiden tuoksu ei ole ärsyttävän voimakas, vaan kynttilät tuoksuvat vain miedosti omenalle (omenapiirakka-kynttilä) ja appelsiinille (appelsiini-sorbetti kynttilä).

Miedosti tuoksuvat kotimaiset kynttilät
Appelsiini ja omena tuoksykynttilät nettikaupasta

Kaikki Kynttiläpaja Leena Arolan käsinvaletut kynttilät löydät nettikaupastamme tämän linkin takaa. Valikoimissa on nyt pieni kokeiluerä erilaisia uusia kynttilöitä, joten kysy reippaasti jos haluamasi kynttilämalli on jo päässyt loppumaan. Täydennämme varastoa syksyn mittaan toivotuilla kynttilöillä.

Näiden linkkien takaa löydät kuvien tuotteet:
Sininen tähtikynttilä
Keraamiset tähdet
Tuoksukynttilä appelsiini-sorbetti
Tuoksukynttilä omenapiirakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti