Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Halloween juhlien koristelu ja tarjoilu

Halloween-juhlien tarjoilun ja koristelun suunnittelu on ollut aina suosikkini kaikista juhlasuunnitteluista. Halloween antaa mahdollisuuden suunnitella hauskoja asuja ja koristella talo kerrankin kunnon kummituslinnaksi. Viitseliäät voivat toteuttaa Halloween-juhlien koristelut ja tarjoilut myös pienellä budjetilla. Toki esimerkiksi amerikkalaisista nettikaupoista voi tilata kaikkea mahdollista jännittävää ja näyttävää Halloween-juhliin. Miten olisi vaikka pari feikkihautakiveä ja kasa luita?

Jos suunnittelet Halloween-juhlia on netti jälleen kerran ideoiden aarreaitta. Surffailin Halloween ideoiden perässä ja tässä suosikkini niin tarjoilun, koristelun kuin asujenkin osalta.

Martha Stewartin sivuilla on kaikkea siistiä ja takuulla mieleenpainuvaa, kuten alla olevat pöytäkoristeet. Lisäksi sivuilta löydät ohjeet miten teet itse nämä koristeet Halloween-juhliin.

Halloween juhlien koristelu
Glitteröidyt pääkallot, luut ja ötökät

Valkoiset ruusut ei niin perinteisessä asetelmassa
Lasten Halloween-asuja löytyy muun muassa täältä. Tässä pari kuvaa, joissa mielestäni parhaat lasten asut. Nämä vaativat kyllä jonkin verran vaivannäköä ja väkräämistä.

Halloween asu tytölle mehiläispuku
Lasten mehiläisasu Halloweeniksi

Halloween asu pojalle merirosvo
Pojan merirosvoasu
Vauvan voi pukea Halloweenin kunniaksi vaikka spagettikulhoksi. En mene kyllä takuuseen miten pitkään pikkuinen viihtyy asussaan.

Vauvan ja pikkulapsen halloween asu
Vauvan Halloween asu

Jos laitat itse Halloween ruuat ja herkut, pääset todella testaamaan taitosi ja käyttämään mielikuvitustasi. Elintarvikeväreillä ja kaupassa tähän aikaan myytävien silmä- ja muiden karkkien ansiosta Halloweenin juhlapöytään voi luoda vaikka mitä.

Tämä allaoleva kakku on melkoisen hauska, ja tätä tehdessä pääsee todella käyttämään koristelutaitoja. Tämä kakku olisi takuulla varma hitti lasten Halloween-juhliin.

Halloween kakku
Hieman tyylikkäämmän tarjoiluidean aikuisten Halloween-juhliin löysin Country Livingin sivuilta. Ja tämä kakku on helppo ja nopea toteuttaa verrattuna edelliseen, silti sopii Halloween teemaan paremmin kuin täydellisesti.

Halloween herkut hämähäkki kakku
Hämähäkkikakku Halloween-juhliin

Aiotko sinä järjestää Halloween-juhlat ja mistä olet löytänyt parhaat tarjoilu- ja koristeluideat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti