Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Korupaja Vaskikäärme

Nyt nettikaupastamme löytyvät myös Vaskikäärme-korupajan käsintehdyt pronssi- ja hopeakorut. Korut ovat aivan ihastuttavia! On mukavaa saada kauppaamme lisää tuotteita, jotka sopivat erityisesti myös miehille, varsinkin näin isänpäivän alla. Klikkaa siis itsesi isänpäivä-ostoksille tai muutoin tutkimaan koruvalikoimaa, Vaskikäärmeen korut löydät täältä.

Vegvisir viikinkien kompassi -riipus

Vaskikäärmeen korupaja on perustettu vuonna 2005. Vaskikäärmeen korupajan Johanna on artenomi ja opiskellut sekä metallialan muotoilua että muinaistekniikkaa.

Työskentelen pääosin yksin, mutta vuosien varrella pajalla on ollut monia alan harjoittelijoita ja opiskelijoita tekemässä kesätöitä. Annan työntekijöille paljon vastuuta ja kannustan heitä kehittämään uusia malleja. Uskon, että yhteys opiskelijoihin pitää oman toiminnan vireänä.
Sudentassu


Vaskikäärmeen mallit pohjautuvat muinaisaikojen korustoon ja uskomusmaailmaan, keskiaikaan sekä luonto- ja eläinaiheisiin. Minulle korussa yhtä tärkeää kuin ulkoasu on sen tarina ja merkitys. Vaiken usko hömppään, tiedän että tietyin ajatuksin ladattu esine voi auttaa kantajaansa, esim. rohkeuskoru (Sudentassu) voi oikeasti antaa itsevarmuutta, kun ihminen voi hipaista korua ja muistaa samalla rohkeuden merkityksen valinnoissaan.

Koska Vaskikäärme on pieni paja, on sen mahdollista toteuttaa monenlaista, johon isommat eivät ryhdy. Tarkoitan tällä kaikenlaisia erikoisempia korutoiveita ja uniikkiluomuksia. Olen hyvin avarakatseinen ja tiedän, miten vahva merkitys symboleilla on ihmisille. Vuosien varrella on tullut toteutettua vaihtelevia juttuja parisuhteen tunnuksista henkilökohtaisiin amuletteihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti