Sivut

lauantai 6. elokuuta 2011

Nunnun upeat käsinpainetut ja -värjätyt lahjatavaratuotteet

Nyt meiltä löytyvät myös Nunnun lahjatavaratuotteet. Nunnun on nuoren tamperelaisen käsityöläisyrittäjän Annukan oma tuotemerkki, jonka valikoimassa leikittelevät upeat värit ja graafinen design. Valikoimasta löytyvät tohvelit naisille ja miehille, meikkipussit, kukkarot (sekä metallileukaiset että vetoketjulliset) ja rintakorut.

Meikkipussiksi tai vaikkapa penaaliksi soveltuvat pussukat löytyvät Nunnun suunnittelemissa kuoseissa Ketju, Kukka ja Lintu, sekä väreissä vihreä, turkoosi ja aniliini. Pussukassa on 20 cm pitkä vetoketju ja korkeus on noin 18 cm. Päädyissä meikkipussia leveämpi vekitys. 

Ketju-kuvioiset meikkipussit
Lintuaiheiset rintakorut tehdään käsinpainetusta puuvillasta ja kovikehuovasta. Korujen korkeus noin 5 cm. Saatavana turkoosina, aniliinina, vihreänä, harmaanruskeana ja mustana. Pakattu sellofaanipussiin ja kartonkiin, jonka taustalla kulkevat sanat ovat erilaisten suomalaisten lintulajien latinankielisiä nimiä.

Linturintamerkit
 Nunnun tohvelit ovat saatavana kuoseissa Ketju, Lintu ja Kukka, väreissä aniliini, turkoosi ja vihreä. Valmistettu käsityönä käsinvärjätystä ja -painetusta puuvillasta. Pohjan sisällä oleva paksu solumuovi tekee tohveleista ryhdikkäät. Naisille löytyy kaksi kokoa ja tossut sopivat avonaisen kantapään ansiosta eri kokoisiin jalkoihin. Miehille saatavilla yksi koko, värinä harmaanruskea.

Ketju-kuvioiset tohvelit eri väreissä
Kotoisat tohvelit ovat aivan ihanat jalassa!

Vihreät Kukkatohvelit
Verkkokaupasta löytyvät näillä kuvioilla ja väreillä myös pienemmät kukkarot, käykääpä kurkkaamassa.

Mitä pidätte? Minä olen ollut aivan ihastunut, oma suosikkini on tämä lintukuosi. Se on aivan valtavan tyylikäs näissä raikkaissa väreissä!

Turkoosi meikkipussi Lintu-kuosilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti