Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Sopivia joululahjoja läheisille

Olen taas ollut viime päivät aivan innoissani kaikista uusista upeista tuotteista, joita olemme saaneet Taitaentehtyyn. Varsinkin joululahjaksi sopivaa on ilmestynyt paljon ja jos siis etsit jotain uniikkia läheisille, niin kannattaa käydä ostoksilla nettikauppamme puolella. Viime päivinä olemme saaneet valikoimiin lisää kauniita koruja, leluja, kynttilöitä ja villasukkia, sopivia lahjaideoita löytyy siis koko suvulle! :)

Leena Arolan kynttiläpaja on liittynyt tekijöihimme ja käsintehdyt kynttilät ovat ihastuttavia tämän pimeyden keskellä. Loistava lahjaidea vaikka sukulaisvierailuille, kynttilä ilahduttaa aina kaikenikäisiä. Meiltä löydät nyt Leenan valmistamat lumipallokynttilät, tähtikynttilät ja joulunpunaiset pöytäkynttilät. Tästä pääset tutustumaan tuotteisiin.

Lisäksi saimme juuri muutaman kappaleen Dama Designin upeita naisten jouluessuja. Essut on valmistettu vanhoista pellavapöytäliinoista (tietenkin vain parhaimmasta laadusta ja täysin puhtaista), joten ovat vielä ekologinen valintakin. Malli on kauniin klassinen, tämä päällä tähtitortut ja joulupiparit onnistuvat varmasti!Vinkkinä joulujuhliin; varastossa on vielä myös yksi ihana paimentytön mekko kokoa 134-140 cm. Tilaa siis pian, jos haluat omasi. Dama Designin upeat pellavaiset tonttulakit sopivat myös mekon kanssa pidettäväksi.


Sää ei ole kovin jouluinen ainakaan täällä Etelä-Suomessa, mutta joka tapauksessa parhaimmat toisen adventin toivotukset teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti