Sivut

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tee itse ompeluideoita - icandy handmade

Moni teistä lukijoista tykkää varmasti itsekin tehdä erilaisia käsitöitä. Netti on pullollaan kaikenlaisia hauskoja ideoita, ja erityisesti pinterest:in kautta olen viime aikoina törmännyt moneen mielenkiintoiseen projektiin. Yksi blogi, johon olen tutustunut on nimeltään icandy handmade. Sivusto on pullollaan kaikenlaisia kivoja tee-se-itse ompeluideoita.

Tee-se-itse tutoriaaleja ja ohjeita löytyy erityisesti supersöpöihin lasten ja naisten vaatteisiin, ja kaikkea kivaa myös kotiin ja juhlapyhiin liittyen. Mallit ovat niin söpöjä, että jok'ikinen projekti houkuttelee! :)

Tee itse kaksiosainen mekko tytölle
Parasta näissä on, että kaavoja ei tarvita tai ne voi helposti piirtää itse. Näin ei tarvitse surra sopivan koon puutetta!

Sivustolla on jokaisen projektin toteuttamiseen havainnolliset kuvat ja ohjeet, joten itse tekeminen sujuu mukavasti selkeitä kuvia seuraten. Näissä netistä löytyvissä projekteissa ei vaativuustaso yleensä ole kovin korkealla, joten aloittelijakin saa nopeasti valmista.

Ohjeet löytyvät myös naisten raidalliseen hameeseen
Ystävänpäivän aikoina kävin ihailemassa näitä spray-maalattuja puukuutioita. Pienellä vaivalla todella tyylikästä!

Ystävänpäivä askartelua: spray-maalatut kuutiot
Käykää siis ihmeessä tutustumassa, tästä klikkaamalla pääsee suoraan blogiin. Näin harmaina kevätpäivinä myös nuo kesäiset kuvat ja pirteät värit vievät ajatukset mukavasti tulevaan kesään ja auringonpaisteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti