Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Keraamisia valkosipuliraastimia

Taas uutta kaunista, ja tällä kertaa myös oikein hyödyllistä kaupassamme. En ole varmaan ainoa, jonka mielestä valkosipulin pilkkominen on hankalaa ja valkosipulinpuristajasta ei tunnu välillä tulevan mitään ulos. Nyt meillä on ratkaisu! Saimme juuri mennellä viikolla nettikauppaamme Tulesta-keramiikkapajan keraamiset valkosipuliraastimet.

Kyseessä on siis sekä suunnittelultaan että valmistukseltaan täysin kotimainen tuote. Raastimet valmistaa keraamikko Mervi Savolainen Turussa.

Raastimella valkosipulin pilkkominen (tai siis raastaminen) on helppoa ja sujuu vaivattomasti, valkosipulin hajukaan ei tartu niin sormiin kun ei joudu koskemaan leikkuupintaan. Nämä raastimet ovat lisäksi kauniita, joten raastimen voi huoletta jättää esille.

valkosipuli raastin
Tällä raastimella valkosipulin pilkkominen sujuu
Värivaihtoehtoja on saatavilla kahdeksan erilaista: minttu, tummanharmaa, valkoinen, musta, keltainen, vaaleanpunainen, persikanpunainen ja turkoosi. Näistä vain omaa suosikkia valitsemaan.

Kätevä kesäkeittiö kaunis valkosipuliraastin
Kahdeksan värivaihtoehtoa, keraamiset valkosipuliraastimet
Nättiä ja kätevää. Valkosipuliraastimesta saat esimerkiksi lahjan innokkaalle kokille, tai tupaantuliaisiin, tai esimerkiksi viemisen tuttavan kesäkeittiöön. Ja tokihan omaan keittiöön suosikkivärissä sulostuttamaan, itse olen kahden vaiheilla tuon herkullisen mintun ja keväisen keltaisen välillä

Tästä ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti