Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Toukokuun kädentaitotapahtumia

Valmistajamme Onnia on läsnä seuraavissa tapahtumissa toukokuussa. Jos siis liikut Tampere-Hämeenlinna-Hyvinkää-akselilla, kannattaa painaa mieleen allaolevat päivämäärät ja käydä tutustumassa Onnian käsintehtyihin korvakoruihin, sormuksiin ja muihin tuotteisiin. Tapahtumissa on myös muita kädentaitajia esittelemässä tuotteitaan, joten kivoja pikkuostoksia voi tehdä moneen makuun! Ostoksia voit tehdä toki myös kotisohvalta, Onnian tuotteet löydät täältä

Nyt lauantaina 12.5. ovat sekä Wetterhoff Pop-Up myyntitori Hämeenlinnassa että  Designtori & Modus Market Museoiden yön yhteydessä Tampereella. Lauantain tapahtumista ostat vielä vaikka viime hetken äitienpäivälahjat.

Ensi viikolla torstaina on taas Yhden päivän juttu tapahtuma Hyvinkään Villatehtaalla klo 12-17.

Tapahtumat toukokuussa

la 12.5 Wetterhoff Pop-Up myyntitori
klo 10-14
Wetterhoff Katukerros, Hämeenlinna

Samana päivänä myös
Designtori & Modus Market
klo 16-23
Museoiden yö, Vapriikki, Tampere

to 17.5 Yhden päivän juttu
klo 12-17
Villatehdas, Hyvinkää
Onnia korvakorut kierrätysmateriaaleista
Onnian kauniit pellavaiset korvakorut

Tietoa Onnia Fabricista

Onnia Fabric on vanhoista tekstiileistä uusia design-tuotteita luova yhden naisen yritys.

Syksyllä 2009 osallistuin Wetterhoff Blanco -näyttelyyn Helsingin Design forumissa. Olin valmistanut näyttelyyn kastemekon isoisovanhempieni Onniassa kasvattamista ja kehräämistä, mummuni kutomista pellavista. Haaliessani kokoon sopivia materiaaleja yllätyin siitä, kuinka paljon valinnanvaraa minulla oli. Olin saanut kotoani useita jo käytöstä poistuneita pellavapyyhkeitä, joille ymmärsin voivani antaa uuden elämän.

Tuotteissani käytän materiaaleja 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alusta. Jokaisessa näkyy ihmisen kädenjälki. Kaikki kankaat, joita käytän, ovat olleet alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa soveltumattomia, reiällisiä tai tahraantuneita. Käytän materiaaleista puhtaat osat, mutta kankaan historiasta kertovat reiät jätän monesti osaksi lopullista tuotetta.

Tuotteiden suunnittelussa pyrin käyttämään kaiken materiaalin mahdollisimman tarkkaan hyödyksi. Isommista töistä jäävät reunapalat löytävät paikkansa pienemmissä tuotteissa, kunnes pieninkin tilkku on käytetty.Valikoimasta löytyy myös pellavakangasnapeista
tehtyjä sormuksia
Korvakorut ja sormukset ovat kaikki uniikkeja
ja väreissä ja kuoseissa riittää valinnanvaraa
Tästä löydät tuotteet verkkokaupastamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti