Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Viime hetken joululahjavinkkejä

Vielä ehdit tilata uniikit käsintehdyt lahjat nettikaupastamme. Posti lupaa kuljettaa  viimeistään 18.12. lähetetyt paketit perille asti, joten mikäli teet tilauksen viimeistään 17.12. ehtii tilauksesi jouluksi. Toki pyrimme lähettämään tilaukset jouluun asti mahdollisimman nopeasti matkaan.

Jos siis etsit uniikkia, hieman erilaista ja silti arvokasta joululahjaa, löytyy nettikaupastamme monenlaista joululahjaideaa kaikenikäisille.

Joululahjavinkkejä kaikenikäisille

Kauniit keraamiset tähdet ilahduttavat paketin mukana, pienillä joulutähdillä koristelet myös joulukuusen. Tähdet ovat varma lahja pelkistettyyn, moderniin kotiin.

Arja Auvisen käsintehdyt keraamiset tähdet
Keraamiset tähdet sisustuksessa

Keramiikkaenkeli nettikaupastamme on kaunis lahja kaikenikäisille. Keramiikkaenkelin hameen helma on koristeltu pitsiliinan avulla ennen savipolttoa.

Keramiikka enkeli Arja Auvinen
Keramiikka enkeli käsintehty

Joululahjavinkkejä lapsille

Lapsia ilahdutat hauskoilla käsintehdyillä sorminukeilla ja puuleluilla. Käsintehdyt sorminuket ovat Pienet Oranssit-nimen takana olevan Marikan suunnittelemia ja valmistamia. Eläinsorminukkeja on erilaisia, hiiri, hirvi, lammas, lehmä, karhu ja jänis hahmot.

Hirvi sorminukke Pienet Oranssit
Eläinsorminuket Hirvi

Puuleluja löydät tytöille ja pojille. Nettikaupastamme voit tilata esimerkiksi perinteiset puiset nukenvaunut tai muita perinteikkäitä puuleluja, tai pienet koottavat puulelut, jotka lapsi saa itse koota ja maalata. Hevonen ja kärryt lelu on kenties se perinteisin, ja lelu jättää tilaa lapsen omalle mielikuvitukselle.

Tuffan puulelut hevonen ja kärryt
Hevonen ja kärry puulelu

Joululahjavinkkejä vanhemmille sukulaisille

Kauniilla Tiffany-työllä ilahdutat esimerkiksi isovanhempia. Mummulle, jolla on jo kaikkea, voi olla vaikea keksiä kivaa joululahjaa. Lasityö punatulkku sopii jokaiseen ikkunaan ja hurmaa lahjansaajan.

Punatulkku lasityö

Tyylikäs huovutettu kaulakoru on myös kaunis lahja äidille tai isoäidille. Nettikaupastamme löydät myös kaulakoruun yhteensopivat korvakorut ja rannekorut. Värivaihtoehtoja on useita, joten voit valita lahjansaajan lempivärin.

Huovutettu kaulakoru

Toivottavasti näistä viime hetken joululahjavinkeistä on iloa! Kannattaa käydä myös joulumarkkinoilla ostoksilla ja nauttimassa joulutunnelmasta. Lohjalla ovat tänä viikonloppuna Lohjan Menneen ajan joulumarkkinat 15-16.12.2012. Niitä suosittelemme lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti