Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Bamburätit ilman toimituskuluja!

Uuden Kuun arvonta päättyi ja paketti lähti Anniidalle. Onneksi olkoon!

Jos sinua ei onnistanut tällä kertaa ja bamburätit kuitenkin houkuttaisivat, niin tarjoamme tämän viikon ajan postituskulut Susannan työhuoneen tuotteissa ilmaiseksi! Tilaa siis omasi viimeistään sunnuntaina 1.4.2012 jos haluat hyödyntää ilmaisen postituksen. Tarjous koskee niin bambuisia tiskirättejä kuin puuvillasta tehtyjä keittiöliinojakin.

Aamukahvi-tiskirätit bambukankaasta

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Pääsiäisnoidat valloillaan!

Nettikauppamme ovat vallanneet Selma, Hulda ja Sohvi luutineen. Noitien vartalon runkona on rautalanka ja superlon, päälle ommeltu noidalle sopivat vaatteet ja kasvot luotu yksilöllisen ilmeikkäiksi. Kokonaisuuden viimeistelee luuta, jolla noita lentelee vaikka olohuoneen ikkunalla!

Tämän linkin takaa löytyvät noidat kaupastamme. Tilaa suosikkisi heti, sillä jokainen on uniikki ja kutakin siis vain yksi kappale!

Käsintehdyt pääsiäisnoidat kaupassamme

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tee itse ompeluideoita - icandy handmade

Moni teistä lukijoista tykkää varmasti itsekin tehdä erilaisia käsitöitä. Netti on pullollaan kaikenlaisia hauskoja ideoita, ja erityisesti pinterest:in kautta olen viime aikoina törmännyt moneen mielenkiintoiseen projektiin. Yksi blogi, johon olen tutustunut on nimeltään icandy handmade. Sivusto on pullollaan kaikenlaisia kivoja tee-se-itse ompeluideoita.

Tee-se-itse tutoriaaleja ja ohjeita löytyy erityisesti supersöpöihin lasten ja naisten vaatteisiin, ja kaikkea kivaa myös kotiin ja juhlapyhiin liittyen. Mallit ovat niin söpöjä, että jok'ikinen projekti houkuttelee! :)

Tee itse kaksiosainen mekko tytölle
Parasta näissä on, että kaavoja ei tarvita tai ne voi helposti piirtää itse. Näin ei tarvitse surra sopivan koon puutetta!

Sivustolla on jokaisen projektin toteuttamiseen havainnolliset kuvat ja ohjeet, joten itse tekeminen sujuu mukavasti selkeitä kuvia seuraten. Näissä netistä löytyvissä projekteissa ei vaativuustaso yleensä ole kovin korkealla, joten aloittelijakin saa nopeasti valmista.

Ohjeet löytyvät myös naisten raidalliseen hameeseen
Ystävänpäivän aikoina kävin ihailemassa näitä spray-maalattuja puukuutioita. Pienellä vaivalla todella tyylikästä!

Ystävänpäivä askartelua: spray-maalatut kuutiot
Käykää siis ihmeessä tutustumassa, tästä klikkaamalla pääsee suoraan blogiin. Näin harmaina kevätpäivinä myös nuo kesäiset kuvat ja pirteät värit vievät ajatukset mukavasti tulevaan kesään ja auringonpaisteeseen!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

MarpArts sisustustauluja

Olet ehkä jo huomannut uudet sisustustaulut verkkokaupassamme? Olin valtavan otettu, kun MarpArts otti minuun yhteyttä ja kyseli mahdollisuuksia saada tauluja myyntiin kauppaamme. Näihin tauluihin olet saattanut nimittäin törmätä muuallakin, näyttelyitä on ollut useissa gallerioissa.

Pienten sisustustaulujen aiheina ovat usein luonto, kukat, viinit ja ruoka, sekä unenomaiset mielenmaisemat. Sisustustaulut sopivat esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keittiöön. Sisustustauluja on saatavana tummalla ja vaalealla pohjalla. Mustavalkoinen värimaailma on aina tyylikäs ja sopii moneen erilaiseen sisustukseen. Tällä hetkellä meillä myynnissä olevat taulut ovat pääasiallisesti kokoa 12 x 12 cm, mutta tilauksesta on saatavilla mittojen mukaan tehtyjä tauluja, tai vaikka koko seinän peittäviä sisustuskankaita!

Näin MarpArts kertoo itsestään:
MarpArts uniikit sisustustaulut
Katso tästä

Olen valmistunut artesaaniksi 80-luvulla erikoistuen kankaan maalaamiseen. Sisustus- ja taidetekstiilien suunnittelua olen opiskellut 90-luvulla. Asun Helsingissä ja toimin omassa yrityksessäni valmistaen sisustustauluja ja seinäkankaita materiaaleina pellava, puuvilla ja tekstiili- sekä akryylivärit. 

Tekniikkana käsinmaalaus ja välineinä pensselit ja telat. Vesi toimii tärkeänä osana taivuttaessani väriä haluamaani tunnelmaan ja suuntaan. Valkoiselle pellavalle maalaaminen on haastavaa, koska kaikki mitä kankaalle maalaa, jää näkyviin. Virheitä ei voi peittää vaan niille on keksittävä uusi ulottuvuus ja tehtävä. 

Materiaaleina käytän 100% pellavakangasta ja tekstiilivärejä. Tekniikkana käsinmaalaus. Varsinaista kankaanpainotekniikkaa en käytä juuri lainkaan. Värit on kiinnitetty silittämällä kankaaseen, joten kankaat kestävät myös vesipesun. Kehykset ovat 37mm-39mm puisia kiilakehyksiä. Aiheina usein luonto, viini, ruoka sekä mielenmaisemat.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Arvonta!

Yhteistyössä Uuden Kuun Emilian kanssa bambutiskirättiarvonta! Käy tutustumassa Emilian upeaan blogiin ja jätä kommentti meistä kertovaan juttuun, sekä klikkaa itsesi Taitaentehdyn blogin lukijaksi tai facebook-tykkääjäksi, niin olet mukana arvonnassa.

Palkintona Maatuskat keittiöpyyhe ja vapaavalintainen bambutiskirätti varastostamme. Osallistu arvontaan viimeistään lauantaina 24.3, sillä onnellinen voittaja selviää jo seuraavana päivänä.

Arpaonnea!


torstai 1. maaliskuuta 2012

Tee itse matto vanhoista t-paidoista ja alennuskoodi

Vaihteeksi taas askarteluohjetta! Viime päivinä olen ihastellut kierrätyshenkisiä mattoja, jotka kyllä näyttävät ulkonäkönsä puolesta siltä kuin olisivat suoraan Vepsäläiseltä. Ja perusmateriaalit löytyvät takuulla joka kodista, tarvitset nimittäin vain vanhoja pyyhkeitä tai t-paitoja, lisäksi pohjaverkon rautakaupasta ja mahdollisesti kangasväriä jos haluat värjätä t-paidat samansävyiseksi.

Idea on hyvin simppeli, t-paidat leikataan suikaleiksi ja solmitaan pohjaverkon reikiin. Lopputulos on kuitenkin ainakin tässä blogissa upea! Sieltä löytyvät myös niin hyvät ja yksityiskohtaiset ohjeet, etten ala niitä tähän erikseen kirjoittamaan. Lisäksi ohjeissa on selkeät kuvat, miten tuo tehdään askel askeleelta, joten myös ilman englannin taitoa pärjää hyvin kuvien avulla.

Sen verran kuitenkin jos alat ensin keräämään materiaaleja, niin paitoja ohjeistetaan tarvittavan 45x45 cm alueelle 2 kappaletta (aikuisten miesten kokoa). Joten pieneenkin kylpyhuoneen mattoon kannattaa koota ainakin neljä paitaa. Maton teko myös vie jonkun verran aikaa, tuo bloggari oli laskeskellut käyttäneensä noin 60 tuntia maton tekoon! Täältä löysin vastaavat toiset ohjeet, joissa tekoon on suhtauduttu hieman rennommin TV:tä katsellessa. Tuon linkin takana on myös video, jossa näytetään selkeästi miten se kierrätetty matto on tehty. Solmimistekniikka on hieman erilainen, ja tuossa toisessa on käytetty materiaalina vanhoja pyyhkeitä.

Tee-se-itse matto vanhoja t-paitoja kierrättämällä
Kerta kaikkiaan mainio idea tehdä itse hieno ja uniikki matto, ja saada kierrätettyä vanhoja nuhjaantuneita t-paitoja joita aina kertyy! Minulla on tuossa olohuoneen nurkassa jo pieni kasa vanhoja paitoja odottamassa projektin aloittamista, laitan toki kuvia kunhan saan valmiiksi. Mitä mieltä te olette näistä?

Alennusta luomutuotteista ja luonnonkosmetiikasta

Vinkkaan tästä yhteistyökumppanimme tarjouksesta, joka löytyy tuosta palkistakin. Nimittäin Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokaupan koko valikoimasta saa nyt -15% alennusta koodilla REILUSTIPAREMPI. Klikkaa tästä kauppaan. Koodi on voimassa 31.4.2012 saakka. Tuolta löytyvät niin laihdutusvalmisteet, kuin luomujauhot, superfoodit ja muut pavut ja pähkinätkin. Lisäksi mm. kodin ekosiivoustarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Tarjous ja alennuskoodi kannataa siis hyödyntää, harvoin esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa saa näin reilusti alesta! Klikkaa tästä kosmetiikkaan.