Sivut

maanantai 25. marraskuuta 2013

Vauvan neuleen kauniit napit

Ovatko tässä kauneimmat napit vauvan neuletakkiin? Neuloin vastasyntyneelle lahjaksi pikkuruisen Puerperium-neuletakin ravelrystä löytyneellä ohjeella. Lankana Madelinetosh DK Badlands-sävyssä. Koska vauvan sukupuolta ei ole vielä paljastettu, piti neuleeseen löytää neutraalit napit, jotka sopivat niin pojalle kuin tytölle.

Keraamiset sydännapit

Pähkäiltyäni hetken eri vaihtoehtoja, valitsin nämä valkoiset käsintehdyt sydännapit. Lopputulos on mielestäni onnistunut, sopivat mainiosti yhteen tuon luonnollisen värisen langan kanssa. Nappiriviin tuli yhteensä seitsemän nappia, joten tuossa on aikamoinen napittaminen pikkuvauvan kanssa.

Puerperium-neuletakki


Nämä luonnonvalkoiset napit voin nähdä koristamassa eri sävyisiä neuleita, ja suloiset sydämet sopivat erityisen hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin. Minulla on vielä varastossa turkoosinsinistä vauvalankaa seuraavaa vauvalahjaa varten, ja luulen että loput napit pääsevät siihen koristeeksi. Ellen sitten innostu neulomaan ruskeasta langasta vielä sydänsomisteisia vauvatossuja takin pariksi. 

Sydännapit

Puerperium neulemallina oli mainio. Ohje on selkeä ja neule neulotaan saumattomasti ylhäältä alas, ei siis saumojen ompelua. Tuolla Madelinetoshin langalla neuletakista tuli reilunkokoinen, voin antaa palautetta myöhemmin kuinka pitkään meni lahjansaajan päälle. :)

1 kommentti:

  1. Hurjan kaunis, nuo napitkin oot hyvin valinnut! <3 Pistinmusitiin pinterestiin, kiitos.

    VastaaPoista