Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Uusi neuleita vauvalle

Oi joi mitä uusia ihanuuksia pikkuisille kaupastamme nyt löytyykään! Kristina Lindroos-Henrikssonin tuotevalikoima täydentyi pehmoisilla neuleseteillä, joihin kuuluu vauvan neulehousut ja –paita. Kokoja on kaksi 0-3 kk ja 3-6 kk ja värejä neljä: valkoinen, harmaa, vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Siispä tarjolla perinteiset tyttö- ja poikavärit, sekä neutraalit sävyt jotka sopivat kummalle sukupuolelle tahansa. Neuleet ovat 100 % merinovillaa ja konepestävät (superwash villapesu).

Vauvan villa-asu (kuvassa paita koossa 3-6 kk, vauvan ikä 2 kk)

Paidassa on kätevä joustava kaula-aukko, joka on helppo pukea vauvan ylle. Tämä on helppo pukea myös aivan vastasyntyneelle, jolle kaula-aukon pujotus muutoin saattaa olla vaikeaa. Koska paidassa ei ole nappilistaa, on myös vauvan rinta lämpimästi peitetty. Neuleet ovat kauttaaltaan joustinneuletta, mistä johtuen vaatteet istuvat hyvin niin pulskalle kuin hoikalle vauvalle. Joustosta johtuen vaatteissa on myös mukavasti kasvunvaraa. Lahkeet ja hihat voi myös taittaa, mikäli haluaa lyhentää hieman pituutta.

Vauvan neulepaita
Housuissa on kiristysnauhana sävyyn sopiva puuvilla- tai satiininuha vyötäröllä. Housuissa on tarpeeksi korkeutta peittää myös paksumman kestovaipan takamus.

Neulehousut

Kokoja eri väreissä on tulossa varastoomme lisää. Puuttuvien värien ja kokojen toimitusaika on kaksi viikkoa. Tässä on muuten loistava lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille ilahduttaa uutta tulokasta ja vanhempia! Katso neuleet tästä.

Vaaleanpunainen villapaita vauvalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti