Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Uusia äitienpäivälahjaideoita

Nettikauppaamme on kevään mittaan tullut paljon uusia tekijöitä ja tuotteita, joista monet sopivat mainiosti äitienpäivälahjaksi. Äitienpäivähän on tänä vuonna jo pian, sunnuntaina 11.5.2014. Suosittelemme hemmottelemaan äitiä pikkupaketin lisäksi myös ylimääräisillä päiväunilla ja äidin lempiruuilla. :)

Kuvassa tuoteuutuudet Nunnun-tuotemerkiltä. Valikoimaan ovat tulleet design heijastavat asusteet, jotka siis hohtavat pimeässä heijastimen tapaan, sekä Metsä-sisustustyynyt. Värivaihtoehtoina heijastavissa asusteissa musta, pinkki, lime ja turkoosi. Sisustustyynyt myöskin neljässä värissä pinkkinä, sinisenä, ruskeana ja vihreänä. Heijastava asuste kulkeutuu kätevästi kirjekuoressa itsetehdyn kortin mukana kauemmaskin.
Heijastavat Metsä ja Pilvi -asusteet
Metsä -sisustustyynyt
Koru-uutuuksia meiltä löytyy nyt myös runsaasti, alla muutamia lahjapakettiin sopivia äitienpäiväkoruja. Kaikki löytyvät varastostamme toimitusvalmiina, ainoastaan kissasormusten saatavuus vaihtelee haluamasi koon perusteella.

Puuhelmisormuksissa kuusi eri väriä: pinkki, vihreä, sininen, musta, oranssi ja punainen. Valitse vaikka äidin lempipuseron kanssa yhteensopiva sävy. Kissasormus on hopeaa ja sormuksissa kolme kokoa 16, 17 ja 18 mm. Pronssinen Thorintammi -riipus tuo tammen suojelusta kantajalleen. Oranssiin puuhelmikorusettiin kuuluu sekä rannekoru että kaulakoru.

Helmisormukset
Kissasormus
Thorintammi-riipus
Oranssi puuhelminauha ja rannekoru

Äidille lahjaksi sopivat myös pussukat, joihin sujahtavat meikit, kolikot, kännykkä ja muu tarpeellinen. Uniikkikappaleina meiltä löytyy muun muassa harmaa pallo-raitakuosinen meikkipussi tai penaali, sekä tähtikukkaro. Nunnun kukkakukkarot ovat juuri sopivat pankkikorteille ja kolikoille. Virkattu pellavapussukka puolestaan on tyylikäs kotelo kännykälle.

Ninan Helmet -meikkipussi
Pellavainen kännykkäsuojus
Kukkakukkaro
Tähtikukkaro
Käsinneulotut villasukat lämmittävät äidin jalkoja ja mieltä. Villasukat ovat tuikitarpeelliset myös kesällä veneillessä ja mökkeillessä. Saapassukkina iloiset värit piristävät ja pitsikuvioiset villasukat tuovat tyyliä. Alla raidalliset Taika- ja Karnevaali -villasukat, sekä kirjavat Ilo-sukat ja valkoiset pitsikuvioiset naisten villasukat. 

Taika-villasukat
Ilo-villasukat
Naisten valkoiset pitsisukat
Karnevaali-villasukat

Toivotaan äitienpäiväksi myös oikein aurinkoista ja lämmintä kevätsäätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti