Sivut

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tekijäesittelyssä Ninan Helmet

Mitä olet pitänyt tekijäesittelyistämme? Tällä kertaa Ninan Helmet saa vuoron. Nina ompelee tyylikkäitä asusteita ja koristeita kotiin. Tsekkaa mitä kaikkea valikoimasta löytyy!Ninan Helmet


Ninan Helmet
1. Kuka olet ja mistä päin Suomea tulet ja asut?
Olen Nina Kangas. Olen alkujaan Lapista Kittilän kylästä ja muutin Pietarsaareen vuonna 2000 opiskelemaan ammattikorkeakouluun turkisalan markkinointia ja suunnittelua.

2. Mistä tuotemerkkisi tai yrityksesi nimi juontaa?
Ninan helmet nimi juontaa jo niihin aikoihin kun mietin blogia. Blogiini tein aluksi itselle ja lapsille ompelujuttuja ja siitä pikkuhiljaa laajeni omaksi yritykseksi. Olen aina tykännyt tehdä ja luoda jotain uutta ja sellaista mitä ei kaupasta saa vaan on uniikkia. Ninan helmet ovat niitä arjen pieniä piristyshelmiä :)'

3. Onko käsillä tekeminen sinulle työ vai harrastus?
Käsillä tekeminen ei ole minulle työtä, vaan se on minun tapani nollata ja ottaa rennosti. Nautin täysin kun radiossa soi hyvä musiikki ja saan rauhassa ommella jotain kivaa.

5. Mistä saat inspiraation uusiin tuotteisiin?
Inspiraationi tulee joko tarpeesta tai ideasta, jonka voin saada kaupan jonossa seisoessani ja joudun kaivamaan luonnos vihkoni esiin. :)6. Tykkäätkö kokeilla uusia tekniikoita vai pitäydytkö tutuissa tekniikoissa ja materiaaleissa?
Kokeilen koko ajan jotain uutta, enkä tyydy vanhaan. Haastan itseäni koko ajan uusien materiaalien tai tekniikoiden kautta.
Käsintehty penaali/meikkipussi

7. Onko sinulla ollut esikuvia taiteen tai käsityön saralla?
Esikuvani käsitöihini tulee halusta luoda persoonallista. Jo pienenä käsityötunnit oli lempiaineeni. Ehkäpä ala-asteen opettajani oli esikuva innostukseen.

8. Mitä kerrot tuotteittesi materiaaleista?

Materiaalit vaihtelevat joko täysin kierrätetyt tuotteet tai osa tuotteesta on kierrätettyä. Tai täysin uusista materiaaleista tehtyjä tuotteita.

9. Mitä haluaisit jokaisen asiakkaan tietävän tuotteistasi?

Ninan helmen tuotteet ovat uniikkeja, hyvälaatuisia ja hintakin on kohdallaan. Tärkeää tuotteissani on käytännöllisyys.
Ripustettava sydänkoriste

10. Mikä on haaveesi käsillä tekemisen suhteen?
Käsillä tekemisen suhteen haaveeni ovat että saisin tehdä tätä minun juttuani ja asiakaat löytäisivät tuotteeni ja olisivat tyytyväisiä. En halua että tuotteitani löytyy joka kaupasta vaan se että tuotteeni olisivat uniikkeja ja juuri oikeilla asiakkailla. <3 Ja luoda niitä arjen pieniä helmiä.

11. Jotain muuta mitä haluat kertoa?
Olen iloinen elämää rakastava ihminen. :)

Käy ostoksilla Ninan Helmien valikoimassa myös nettikaupassamme. Katso kauniit meikkipussukat ja kukkarot, niistä löydät sopivan lahjan vaikka ystävälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti