Sivut

tiistai 18. tammikuuta 2011

Kauniit kudotut matot

Marjaana, eli MattoBaakari, kutoo Mustiolla kauniita mattoja ja uusimpana tuoteinnovaationa ovat kudotut hiirimatot. Eikö olekin aivan loistava idea! Erityisen valloittavia ovat mielestäni raidalliset, perinteisiä räsymattoja muistuttavat hiirimatot. Kuulemma ajatus lähti liikkeelle leikinlaskusta, mutta onneksi tuotekehittelyä on siitä viety eteenpäin. Itse löysin tuotteet joulun alla ja yksi päätyikin pakettiin eräälle tietokoneiden parissa viihtyvälle. Hyvin kuulemma hiiri matolla luistaa, välillä vain matto katoaa lasten kotileikkeihin...

MattoBaakarin käsinkudottuja hiirimattoja eri väreissä

Marjaana myöskin virkkaa upean värisiä pannunalusia matonkuteista. Matonkuteista virkattu pannunalunen on ihanan rosoinen, siinä kädenjälki saakin näkyä. Näin kevättä odotellessa ovat tuotteet mielestäni ihanan pirteän värisiä, sopisivat vaikka pääsiäisen tullen juhlapöytään!
Matonkuteista virkatut pannunaluset
Perinteisiä mattoja Marjaanalta löytyy tietysti myöskin. Niitä on niin monenväristä ja -kokoista, että omaansa kannattaa melkein lähteä valitsemaan Mustiolta asti, Marjaanan kyllä tavoittaa useimmiten työhuoneeltaan.
Mattovarastoa
Tässä alla vielä upea raidallinen matto, haluaisitko näitä Taitaentehdyn sisustusvalikoimaan?


Lopuksi vielä kuva itse tekijästä työntouhussa! Näilläkin kangaspuilla on ikää jo lähes puoli vuosisataa.

Käsinkudottuja hiirimattoja ja virkattuja pannunalusia onkin tulossa lähiviikkoina Taitaentehty.fi:n valikoimiin, joten pysy kuulolla! Niitä odotellessa voit tutustua muuhun valikoimaan, tästä linkistä pääset takaisin kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti