Sivut

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Helmikuun tuote: Susanna Juutin Kiemura-rannekorut


Helmikuun tuotteena esittelyssä Susanna Juutin käsinhuovutetut ja -kirjaillut rannekorut, jotka sopivat arkeen ja juhlaan, nuorelle ja vanhalle. Vilukissalle korut ovat kaunis asuste ja mikä parasta, koruissa villan lämpöä ja pehmeyttä! Susanna itse kertoo koruistaan ja niiden synnystä:

Olen aina pitänyt pienistä yksityiskohdista ihmisten päällä. Ne tuovat piristystä ja mielenkiintoa. Ajatus huovutetuista rannekoruista lähti, kun aloin miettiä minkälainen koru sopisi moneen vuodenaikaan, tilaisuuteen ja monen ikäisille ihmisille. Niinpä aloin suunnitella leveitä rannekoruja. Käsin puuhaaminen on aina ollut minulle luontaisempaa kuin koneella tekeminen.

Pidän siitä kun saa rauhassa näprätä jotain pientä ja tarkkaa, niinpä kirjon kuviot rannekoruihin käsin. Näin jokaisesta tuotteesta tulee yksilöllisempi ja käsin tehdyllä tuotteella on myös enemmän arvoa. Kiemura-rannekorut ovat hyvin kevyitä mutta lämmittävät mukavasti kylmällä ilmalla. Villa tuntuu mukavalta iholla. Tämän tyylinen koru sopii asusteeksi arkikäyttöön mutta myös juhlaviin tilaisuuksiin. Korun toisella puolella on kiemurainen kuvio ja toisella puolella korsettimainen liitäntä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti