Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Bambuiset tiskirätit

Oletko jo huomannut nettikaupassamme Susannan Työhuoneen bambuiset tiskirätit? Tiskiräteissä on valittavana aivan huippukivat kuosit, esimerkiksi söpö pöllöparvi, pirtsakat maatuskat ja tällainen tyylikäs skootteri. Sopisi varmasti lahjaksi monelle nyt syksyllä ensi kertaa omaan kotiin muuttavalle!


En ole itse ennen käyttänyt bambuista tiskirättiä, mutta harmitellut kylläkin kun ’tavallinen’ on aina epäsiistin näköinen ja pahanhajuinen. Nyt meillä on ollut jo kuukauden testikäytössä tällainen bambutiskirätti ja pöllökuvio jaksaa piristää edelleen, plussana rätti näyttää edelleen siistiltä, eikä haise miltään. Käyttömukavuuskin on ihan entisen veroinen, rätti pyyhkii ja kuivaa todella hyvin.

Kuva: Susannan Työhuone

Hoito-ohjeeksi Susanna antaa huuhtelun kylmällä vedellä ja pesun muun pyykin joukossa 40-60 asteessa. Tiskirätti saattaa pesussa kutistua aavistuksen verran. Valkaisuainetta sisältävien pesuaineiden käyttö kielletty, ja huuhteluaineen käyttöä tulisi myös välttää, sillä se heikentää rätin imukykyä.

Tiskirätit on ommeltu kotimaisesta neuloksesta, bambua 70% ja puuvillaa 30%. Rätin koko on noin 18 cm x 22 cm. Saatavilla kuviot: Maatuskat, Pöllöparvi, Kummastuneet kissatMummon kanaset, Skootteri ja Herttainen omena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti