Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Maeven "Luonnon pieniä yksityskohtia" -ikkunamyyntinäyttely


Valmistajallamme Maevella on ikkunanäyttely Helsingin Taito Shop Helskyssä 1.9.-30.9.2011. Käykääpä siis tutustumassa näyttelyyn jos liikutte Helsingissä tuolla Espan kulmilla. Maeven luontoaiheiset sisustus-ja lahjatavaratuotteet ovat olleet mukana Taitaentehdyssä helmikuusta lähtien, ja mielestäni tuotteissa tulee esiin upealla tavalla häivähdys Suomen luontoa. Omaan kotiin olen jo pitkään ihastellut sisustustyynyjä, sekä poronanahasta tehtyjä lasinalusia, jotka ovat uskomattoman pehmeitä! Käy katsomassa Maeven tuotteet myös nettikaupan puolelta.


Maeve on oululainen vuonna 2010 perustettu yritys, jonka raikkaan graafiset sisustustuotteet toistavat kuoseissaan luonnon pieniä yksityiskohtia. Maeven perustaja ja tuotteiden suunnittelija on oululainen Marjo Viinamäki, joka perustaessaan oman tuotesarjansa sai viimeinkin tuoda yhteen luovuutensa, kaupallisen koulutuksensa sekä halunsa kokeilla siipiään yrittäjänä. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, pääosin yhteistyössä pienten ja keskisuurten yhteistyökumppanien kanssa.

Maeve on luonnon pieniä yksityiskohtia, niityiltä ja metsistä poimittuja kauniita hetkiä ikuistettuna luonnonmateriaaleille, kuten pellavalle, puulle ja poronnahalle - skandinaavista sisustajaa varten. Yksinkertaistettuina luonnon graafiset muodot herättävät mielikuvituksen ja saavat uusia merkityksiä, jolloin niistä tulee jotain enemmän. Graafinen kuviointi ja ajaton värimaailma ovat Maeven tuotesarjan perusta.

”Luonnon pieniä yksityiskohtia” -ikkunamyyntinäyttely Taito Shop Helskyssä esittelee Maeven Muodot- ja Sarvet-tuotesarjat. Muodot-sarja keskittyy keittiöön ja olohuoneeseen, kun taas Sarvet-sarja sisältää tuotteita lähinnä saunan piristykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti