Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

Tarja Aholan käsinneulotut tuotteet


Nettikaupastamme nyt lämpöistä päälle syksyyn ja talveen. Olemme saaneet myyntiin Tarja Aholan käsinneulotut villatuotteet, pipot, säärystimet ja joogasukat. Käy katsomassa ja tilaa omasi!
Tarja kertoo itsestään näin:

Olen kuusikymmentä luvun loppupuoliskolla syntynyt perheellinen merkonomi Joensuusta. Neulomaan ja virkkaamaan opin ennen kuin lukemaan ja kirjoittamaan, siis jo ennen kouluikää. Käsitöiden tekeminen on tavallaan “sukuvika” sekä isän että äidin puolelta. Ihan pikku tytöstä lähtien on aina ollut jokin käsityö tekeillä ja usein hyvin montakin yhtä aikaa.

Peruskoulun jälkeen kävin kotiteollisuuskoulun, mutta sen jälkeen menin vielä kauppaoppilaitokseen. Sieltä päädyin virkaan valtiolle ja siellä töitä on riittänyt nyt jo yli kaksikymmentä vuotta. Päivisin käyn toimistotöissä, ja iltaisin ja viikonloppuisin harrastan käsitöitä. Neulon, virkkaan, ompelen… mitä milloinkin! Ystävät, sukulaiset, kummilapset, kaverit ja tutut ovat saaneet lahjaksi ja tuliaisiksi yleensä aina jotakin käsin tehtyä.

Toivottavasti saan vielä kauan nauttia ja ahertaa rakkaan harrastukseni parissa. Jo pitkään on ollut mielessä, että voisin ruveta myymään tuotteitani. Nyt se on toteutunut. Hantar on “tuotemerkki”, jota käytän tuotteissani.

Eikun puikot heilumaan!

Joogasukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti