Sivut

torstai 16. helmikuuta 2012

Pipo päähän pakkasella

Kirjoittelin tuossa jo aiemmin viime vuoden puolella jutun Tarja Aholan käsinneulotuista tuotteista. Neuleet kulkevat oman tuotemerkin nimeltä Hantar alla ja ovat todella siististi ja taitavasti tehtyjä, ja neulemallit ovat tekijän itse suunnittelemia. Moni varmasti kutoo pipot ja säärystimet itse, mutta sille joka ei jostain syystä itse kudo (tai kiireen iskiessä), ovat nämä tuotteet todellinen löytö!


Sininen pipo
Varsinkin nyt pakkasilla on pipo ainakin omasta mielestäni aivan ehdoton asuste. Alkutalven kuljin 'slouchy'-mallisessa pipossa, mutta pakkasten kiristyessä hyvin istuva pipo tuntuu lämpimämmältä. Tarjan kutomat tavallisen malliset unisex pipot sopivat malliltaan niin miehille kuin naisille. Koko on aikuisten, mutta sopii pipo myös nuoremmalle väelle.


Värivaihtoehtoja löytyy joka makuun: tummansininen, luonnonvalkoinen, musta, purppuranpunainen, roosa, vihreä, ruskea ja harmaa.


Klikkaa tästä kaupan puolelle, sieltä löytyvät kuvat eri värisistä pipoista. Ei ole pipo hinnalla pilattu ja samaan kuoreen mahtuu esimerkiksi jokin kiva pikkukoru. :)


Säärystimet sopivat myös moneen menoon näin talvella. Aivan ihana idea antaa säärystimen reunan pilkistää saappaiden varresta, tai käytä säärystimiä esimerkiksi luistellessa. Lämmittää mukavasti! Klikkaa tästä nettikauppaan tilaamaan säärystinpari itsellesi, värivaihtoehtoina luonnonvalkoinen, ruskea, musta, roosa ja tummansininen.

Luonnonvalkoiset säärystimet

Hantarin tuotemerkiltä löydät myös eri malliset pipot, 100% villaa olevat pyöreät joustinneuleella kudotut pipot ja neliönmalliset pipot Isoveli-langasta. Lisäksi hauskat ja käytännölliset joogasukat. Joogasukkien ideana on, että varpaat ja kantapäät jäävät paljaaksi jolloin tuntuma lattiaan säilyy ja sukkia voi käyttää vaikka urheillessa. Toki näyttävät hyvältä muutenkin. Klikkaa tästä, niin pääset katsomaan Hantarin koko tuotevalikoiman, kaikkia neuleita löytyy useissa eri väreissä.

Mukavaa pakkasviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti