Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusia bambutiskirättejä

Kaupassamme on nyt Susannan työhuoneen uutta tiskirätti-mallistoa. Toisella puolen valloittavat hahmot, maatuskat, pöllöt, skootterit, espressopannut ja tassuttelevat kissat, nurjalla puolen pirtsakka pallokuosi. Näitä keittiörättejä voisi melkein kutsua sisustusräteiksi, aika kivoja keittiön sisustuspuuhiin. :) Ja kuten aiemminkin olen kirjoitellut, näillä bambuliinoilla pyyhit myös lasten naamat ruokailun yhteydessä (ja säästät talouspaperia), tai voit käyttää vauvanhoidossa. Bambu materiaalina ei ala haista, niin kuin tavallinen synteettinen tiskirätti ja huolloksi riittää nakkaus pesukoneeseen kerran viikossa tavallisen pyykin mukana. Tästä klikkaamalla pääset suoraan selailemaan Susannan bambu- ja keittiöliinavalikoimaa.

Pöllö-ja maatuskakuvioiset bamburätit
 Itse olen ihastunut tähän uuteen Sammakkoprinsessa-kuvioon, voisiko olla mitään suloisempaa?
Sammakkoprinsessat löytyvät mustina, punaisina, turkoosinsininä ja violetteina

Myös kahvipannut ja skootterit miellyttävät silmää. Huomasin muuten, että tähän valikoituneet kuvat olivat kaikki punaisia ja mustia, mutta tokihan rättejä on saatavana muissakin sävyissä. Nettikaupan puolelta voit katsoa kuvat värivaihtoedoista, eli myös turkooseja ja violetteja liinoja löytyy.
Skootteri ja Aamukahvi design
Bamburätti on muuten loistava lahjaidea tupaantuliaisiin. Mielestäni esimerkiksi juuri Skootterit ja Aamukahvi-kuosit ovat designiltaan niin neutraaleja, että sopivat hyvin monenlaisiin koteihin joten sellaisen voi huoletta viedä kahvipaketin (tai viinipullon) kera. Tupaantuliaislahjat ovat usein hankalia keksiä, kun tavallaan haluaisi viedä jotain pysyvää ja toisaalta arastelee ettei sovikaan sisustukseen. Mustavalkoinen suunnittelultaan tyylikäs uudelleenkäytettävä keittiöliina on kuitenkin melko varma valinta!

Susannan Työhuone verkkokaupassamme
Huom. Meiltä löytyy vielä myös muutamia Susannan käsinpainettuja leivinliinoja, joita ei enää valmisteta.

2 kommenttia:

  1. Makeita tiskirättejä, kiva kun arjen pyörittämiseenkin luodaan tällaista pikku-luksusta :) Uuden kuun arvonnan kautta löysin tänne :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Mukavaa että löysit tänne ja kiitos kivoista kommenteista! :) Bamburätit ovat todella arjen luksusa varsinkin lapsiperheissä, kun paikkoja saa olla koko ajan pyyhkimässä... :)

    VastaaPoista