Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viime hetken ystävänpäivälahjoja ja nahkatossut koko perheelle

Tällä viikolla saimme paljon uutta kivaa kauppaamme. Valmistajiimme liittyi nahkatossuja luova Raisa Humaloja. Uusien tossujen lisäksi käsintehtyjen korujen valikoima nettikaupassa täydentyi Design Sirkun puuhelmistä tehdyillä rannekoruilla. Näistä ehtii vielä ystävänpäiväksikin tilata pikkupaketin!

Nettipuodin puolelta löytyvät supersuloiset nahkatossut koko perheelle. Mittojen mukaan valmistetut nahkatossut lapsille ja aikuisille voit tilata erilaisina eläinhahmoina, tai yksivärisinä kuvioilla tai ilman. Tossuista saat ihastuttavan lahjan vauvalle tai esimerkiksi syntymäpäivälahjan kummipojalle tai -tytölle.

Klikkaa tästä tutkailemaan tossuvalikoimaa.

Puputossut edestä ja takaa, takana söpöt töpöhännät!

Jokainen tossupari valmistetaan tilauksesta, joten saat napakat ja hyvin istuvat tossut. Voit myös itse valita nahan sekä vuorikarvan värin, joten vain mielikuvitus on rajana tossujen suunnittelussa! Esimerkiksi puputossuissa on kahdeksan värivaihtoehtona, punainen, vaaleanpunainen, keltainen, hiekankeltainen, siniharmaa, tummanharmaa ja vihertävän ruskea ja musta, joten voit tilata vaikka siniset puput! Samoin esimerkiksi leppäkerttu-tossut voi tilata muunkin kuin perinteisenä punaisena ja mustanpilkullisena, onhan niitä ötököitäkin kaiken värisiä. :)

Yksivärisistä tossuista saat myös tyylikkään lahjan miehelle. Miespuolisille läheisille ei tunnetusti aina ole helppo keksiä lahjaa, pehmoiset mittojen mukaan tehdyt nahkatossut ovat hyvä vaihtoehto suklaalevylle ja sukille...
Kukkatossut ja leppäkerttutossut lasten koossa, nahkatossut saatavilla myös aikuisten koossa
Design Sirkun puuhelmistä tehdyt rannekorut ovat myös nyt saatavilla kaupassamme. Puuhelmikoruissa on kymmenen värivaihtoehtoa, joten jokainen löytää takuulla oman suosikkinsa. Vinkkinä tosiaan, että ystävänpäivään on enää viikon verran, joten pikku lahjat kannattaa laittaa tilaukseen! Ystävänpäivä-valikoimastamme löytyy paljon muutakin kivaa, klikkaa tästä selailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti