Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

Joulukorttien uusiokäyttöä

Näin Loppiaisen aattona moni miettii, mitä tekisi vanhoille joulukorteille, kun niitä on taas vino pino päässyt kertymaan. Ei viitsisi hienoja kortteja roskiin heittää, mutta ei niille oikein ole paikkaa laatikoiden arkistoissakaan.

Ei huolta, voit nimittäin säilöä kortit  ja askarrella ensi Jouluna Kiertoidea -blogin tyyliin pop-up joulukortteja!

Ota mieleisen värinen taitettu kortti ja liimaa sen taustalle mieluisa kuva. Taittele valkoisesta paperista neliöitä niille kohdin mihin haluat pop-up kuvasi tulevan. Leikkaa sen jälkeen toisista korteista mieluisat kuvat ja liimaa ne neliöiden etupuolelle. Kas näin sinulla on upeat kortit valmiina postitettavaksi!

kuva


kuva

kuva


Voit myös askarrella korteista hauskoja rasioita Leiviskä.net -sivujen tapaan.

kuva

  1. Leikkaa, liimaa ja rei’itä osat. Ompele etureunaan nappi.
  2. Virkkaa pohja ja päätä lanka.
  3. Virkkaa osat aloittaen kaikki samasta alanurkasta, jätä ompelulanka.
  4. Ompele etuseinä pohjaan ja seuraavaan sivukappaleeseen kiinni. Seuraavaksi ompele sivu pohjaan ja takakappaleeseen. Kiinnitä samoin kaikki osat.
  5. Virkkaa päälle tuleva kaitale ja ompele se takakappaleen yläreunaan. Virkkaa viimeksi läppä ja kiinnityslenkki läpän kärkeen. Kiinnitä läppä päällyskaitaleeseen.
Ohje


Tai voit toimia Niksi-Pirkan tapaan:
"Joulukortit voi jälkikäyttää ja hyödyntää ne esim. mökillä leikkaamalla ne lapsille "palapeleiksi", kun ei ole muuta tekemistä sadepäivinä." -Niksi-Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti