Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kalenteri 2013


Vuosi 2013 on mukava aloittaa uudistamalla ja sisustamalla kotia, esimerkiksi tällä design seinäkalenterilla. Seinäkalenterin on suunnitellut Hanna-Riikka Heikkilä, ja kalentereita on edelleen saatavissa nettikaupastamme. Kalenteri on myös kiva lahja jos olet näin alkuvuonna menossa kyläilemään. Postitamme seinäkalenterimme nettikaupastamme yleensä 1-2 päivän sisällä, joten tuote saapuu nopeasti ja suoraan postilaatikkoosi, joten sitä ei tarvitse edes noutaa erikseen postista.

Kanelimaan kalenteri

Meillä käännettiin nyt ensimmäinen sivu vuoden 2013 kalenterista. Kalenterin tammikuun sivulla on talviset kuuset, mutta myös jo hieman kevään tunnelmaa pastellin sävyissä. Pidän tästä seinäkalenterista kovasti juuri värimaailman vuoksi, joka on hillitty ja sointuu kauniisti sisustukseen.

Tammikuu Kanelimaan seinäkalenterissa

Tilaa kalenteri tästä.

Kotiin päätyi joululomalta myös tällainen perinteistä pellavaliinaa muistuttava vahakangasliina, johon ihastuin täysin. Yleensä on vaikea löytää hillittyjä ja tyylikkäitä vahankangaskuvioita, mutta Rauman Kodin Onni -kaupassa onnisti. Siellä oli valikoimissa muuten muitakin tyylikkäitä sisustusvahakankaita, näin vinkkinä jos joku ajelee siellä päin. 


Ihanaa vuoden alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti