Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Käsintehtyjä pipoja

Käsintehtyjä pipoja ja ilmaisia neuleohjeita! Tänä talvena oli mukavan kirpeät pakkaset jo ennen joulua, ja näyttää siltä että tämänkin vuoden puolella pääsee hiihtämään ja nauttimaan muusta talviurheilusta. Pakkasella ja talvella tarpeellinen on tietenkin kunnon pipo tai hattu.

Jos viihdyt itse puikkojen parissa, niin kokosimme alle muutaman kivan pipo ohjeen, jonka löydät ilmaiseksi netistä.

Jos taas annat mieluiten jonkun muun neuloa puolestasi, nettikaupastamme löydät käsin neulottuja villapipoja tuotemerkiltä Hantar. Pipot ovat aikuisten kokoa, mutta sopivat tietysti myös isommalle lapselle ja pipojen joustinneule kuvio istuu kauniisti niin aikuisen kuin lapsenkin päähän. Värejä löytyy myös joka makuun.

Viininpunainen pipo Seitsemän veljestä langasta

Puro liukuvärjätty villapipo

Tilaa pipo itsellesi tästä.


Ilmaisia pipo-ohjeita netistä

Tyylikkään miesten neulotun pipon ohje löytyy täältä. Malli on hauska perusmalli, jossa on kuitenkin oma jujunsa. Klassisen värisenä, kuten tässä harmaana, pipo miellyttää takuulla saajaansa. Ohje näyttää mukavan helpolta ja kokoja on kolme.

Neulottu pipo ohjeineen

Samalta sivulta löytyy ohje myös lasten suloiseen kolme huippuiseen pipoon. Tuo lankakin, pastelliväreissä liukuvärjätty villalanka, on upea tähän malliin. Olisi suloinen syyspipo lapselle myös lämpimän oranssina.

Lasten neulottu pipo ohje

Näitä allaolevia naisten pipoja on taas vilahdellut blogissa jos toisessakin syksyn mittaan. Muita ihania-blogin Tiina julkaisi ohjeen ja blogista voit etsiskellä myös innoitusta väriyhdistelmistä kuvien muodossa. Ohje löytyy täältä. En ole varma kumpi on oikea nimitys reunukselle, aalto- vai piparireunus. Piparikuvioinen pipo näin talvella kuulostaa sympaattiselta. Tällaisen voisi neuloa vaikka harmaan ja mintunvihreän yhdistelmänä - mitkä värit sinä valitsisit pipoon?

Muita ihania: Superhelppo syyspipo

Tämä 'Brain Waves' pipo on yksi suosikeistani, ohje löytyy täältä. Itse sain aikaan näitä jouluksi kaksi kappaletta ja kuvio on helpompi kuin miltä näyttää. Virkatessa saa olla kuitenkin tarkkana, että aallot osuvat oikeille kohdille. Ohjeet ovat kuitenkin hyvät ja selkeät. Virkkasin pipot kaksinkertaisesta Seitsemän veljestä-langasta, ja lanka sopi hyvin.

Brain Waves virkattu pipo
Onko sinulla muita suosikkeja? Usein huomaa, että jostain neuleohjeesta tai -mallista tulee trendi joka leviää netissä huippu nopeasti. Kuten nyt tänä syksynä nuo Muita Ihania-blogin piparipipot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti