Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joululahja kummilapselle

Tässä postauksessa luvassa joululahjaideoita kummilapselle. Ehdimme jo pohtia mitä lahjaksi isälle, ja mitä isoäidille, joten sarja jatkuu. Viime vuodeltakin löytyy viime hetken lahjavinkkejä ja vuonna 2011 vertailimme pinkkejä ja turkooseja lahjoja kuvien muodossa. Mutta asiaan, mitä lahjaksi rakkaalle kummilapselle? Tässä ideoita meidän kaupastamme ja muualta, jaoteltuna iän mukaan.

Alle 3-vuotiaalle

Pienelle alle 3-vuotiaalle kummilapselle paras lahja on jotain pientä lastenhuoneen sisustukseen tai lämmintä lapsen ylle. Nämä lahjat ilahduttavat myös lapsen vanhempia. Nettikaupastamme lapselle lahjaksi löytyy muun muassa Nukkumatti-lasityö, joka vartioi lapsen unta ikkunalla. Lasityömme ovat laadukasta lohjalaista käsityötä, vuosikymmenien kokemuksella.

Vauvan polvisukat  ovat lämmintä villaa. Nämä perinteisellä mallilla neulotut sukat istuvat alle vuoden ikäisen vauvan jalkaan napakasti. Yli polven ulottuva malli takaa, että sukat pysyvät vauvan jalassa.

Nukkumatti ja vauvan polvisukat

3-5-vuotiaalle tytölle

Vähän isommalle kummitytölle upea lahja on puinen nukenkehto. Kehto on niin ikään kotimainen ja käsintehty. Malli on perinteinen ja lelu kestää sukupolvelta toiselle. Tähän sänkyyn on mukava peitellä lahjaksi saatu nukke, mikäli sellainen löytyy toivelistalta.

Pupu-sorminukke on toinen pikkutyttöjen suosikki ja sopii hienompaankin teatteriesitykseen. Netistä löytyy ohjeita ja esimerkkejä, miten lapsen kanssa voi askarrella myös pienen nukketeatterin esimerkiksi pahvi- tai vanerilaatikkoon. Teatterin ja nuken avulla on mukavaa ajanvietettä järjestää näytöksiä joululoman aikana.
Nukenkehto ja Pupu-sorminukke

3-5-vuotiaalle pojalle

Pienen pojan suosikkeja ovat vauhdikkaat lelut. Jos et tiedä mikä lego on toivelistalla ja mikä löytyy jo lelulaatikosta, on perinteinen puulelu lahjavinkkinä pikkupojalle loistava. Perinteiset puulelut ovat harvinaisempia ja myös kestävät aikaa ja rajumpia leikkejä. Nettikaupastamme löytyy muun muassa alleoleva formula-auto ja perinteinen puujuna.

Maalattu formula-auto ja perinteinen puujuna

Yli 5-vuotiaalle tytölle

Isommalle tytölle tai koululaiselle joulahjaidea on astetta tyylikkäämpi tonttulakki. Tämä romanttinen tonttulakki on sellainen, ettei siitä raaski luopua ikinä, vaan se säästetään myös omille lapsille. Isompi tyttö viihtyy myös näitä hauskoja maatilan eläimiä maalaillen. 

Kansallisromanttinen tonttulakki ja maalattavat eläimet

Yli 5-vuotiaalle pojalle

Vähän isompi poika kokoaa ja maalaa puujunansa itse. Koottava juna on hauskaa yhdessäpuuhastelua aikuiselle ja lapselle. Muista ostaa jouluksi myös pieni purkki askartelumaalia, jos tarkoitus on koota juna joulunpyhinä. 

Pehmeät paketit eivät yleensä ole pikkupoikien suosikkeja, mutta nämä meriroso-villasukat saattavat olla poikkeus. Kokoja löytyy isompaankin jalkaan.
Koottava puujuna ja merirosvo-villasukat

Nuorelle naiselle

Nuorelle naiselle lahjavinkkejä ovat omaan tyyliin sopivat korut ja kauniit meikkipussit. Lasikorvakorut ovat tyylikkäät ja niitä löytyy valikoimistamme eri väreissä. Nämä turkoosinsiniset korvakorut ovat yksi suosituimpia värejä.

Reilunkokoinen Metsä-meikkipussi, joka sopii myös esimerkiksi penaaliksi, on yksi nettikauppamme suosituimpia tuotteita ja takuulla nuoren naisen mieleen. Sisälle voi piilottaa myös muuta pientä, vaikka lahjakortin lahjansaajan suosikkikauppaan tai kahvilaan.

Lasikorvakorut ja Metsä-pikkulaukku

Nuorelle miehelle

Nuorelle miehelle lahjakortti suosikkikauppaan on varma valinta. Suosittelemme myös lämpimiä asusteita, kuten laadukasta villakaulaliinaa tai lämmintä mustaa peruspipoa.

Villakaulaliina ja musta pipo nuorelle miehelle

Aikuiselle kummilapselle

Tarvitseeko aikuinen kummilapsi joululahjaa? Siitä voi olla montaa mieltä, mutta jollain pienellä tervehdyksellä on kuitenkin mukava muistaa mikäli joulun aikaan tavataan. Joulukalenteri joulukuun alussa on hauska lahja, joka tuo hymyn aikuisenkin kasvoille. Suosittelemme sitä perinteistä, partiolaisten kalenteria. Suklaa- tai legokalenteria aikuinen tuskin kaipaa. :)

Turvallisin mielin uskallamme suositella tätä kaunista Kanelimaan kalenteria aikuiselle kummilapselle lahjaksi. Seinäkalenteri on tyylikäs sisustuskalenteri, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja on myös lapsiperheeseessä tarpeellinen syntymäpäivien merkitsemistä varten. Kalenteri sopii myös muutoin mustavalkoiseen sisustukseen tuomaan pisaran väriä.

Kanelimaan seinäkalenteri 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti