Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Mummolle joululahjaksi

Mitä mummolle joululahjaksi? Viimeksi kirjoittelimme lahjaideoita isälle ja vaarille, ja mummot ja isoäidit ovat varmasti yhtä hankala kohderyhmä. Jotakin mukavaa ja käyttökelpoista olisi kiva hankkia, mutta mikä sitten olisi yhtä aikaa nättiä ja tarpeellista?

Perinteiset pellavaiset pöytäliinat ovat mummojen ja isoäitien mieleen ja he todella osaavat arvostaa näitä perinteikkäitä kangaspuilla kudottuja pellavaliinoja. Nettikauppamme valikoimasta löytyvät muun muassa kaunis Lumihiutale-pöytäliinamalli ja harmaa täyspellavainen pitkä kaitaliina. Pellavaliinat ovat arvokkaita lahjoja, joista on iloa pitkään niin arkena kuin juhlapäivinä.

Perinteiset pellavaliinat
Mummia ihastuttava lahja on myös kynttilä tai kaunis tuikkulyhty. Kynttilää poltellessa on mukava muistella lahjanantajaa. Jos kaunista kynttilää ei tohdi polttaa, niin tuikun raaskii ainakin sytyttää joka ilta. Keraamiset tuikkulyhdyt löydät nettikaupastamme myös punaisena ja vihreänä. Tuikkutalot ovat muuten yksiä ensimmäisiä tuotteitamme ja edelleen omia suosikkejamme. Näitä mekin antaisimme juuri isovanhemmille, kummeille ja muille lahjansaajille silloin kun mieltä lämmittävä ja arvokas lahja on tarpeen.

Keraaminen tuikkulyhty ja käsintehty kynttilä
Lasitöidemme joukosta löytyy myös monta mummoa ilahduttavaa lahjaa. Esimerkiksi jouluinen Marjutulkku-työ sopii joululahjaksi, ja hieman edullisempi on suloinen sulatustyö nimeltä Sulanut sydän. Lasitöidemme joukosta löytyy myös enkeleitä ja tonttuja, joten valikoimaa riittää, mikäli haluat valita jotain vähemmän joulunpunaista. Toki nämä punatulkut ja jouluiset sydämet ovat aivan ihastuttavat näin talven ja lumen keskellä.

Marjatulkku ja Sulanut sydän lasityöt

Joululahjaksi mummolle sopii myös lihasjännityksiä ja kipuja lievittävä kauratyyny. Kauratyynyä voi käyttää mikrossa lämmitettynä, tai vaihtoehtoisesti pakastimessa kylmäksi viilennettynä. Kauratyynyn lämpö rentouttaa ja kylmä kauratyyny puolestaan auttaa kipuun. Villan lämpöä iholle tuovat myös kauniit huovutetut kaulakorut. Suosikkivärejä ovat punaiset ja valkoiset kaulanauhat, mutta meiltä löytyvät myös siniset, vihreät ja pinkit helminauhat.

Huovutettu kaulakoru ja kotimainen kauratyyny
Ei siis muuta kuin ostoksille meidän kotimaisten käsintehtyjen lahjojen kauppaamme. :) Vuoden 2013 joululahjojen viimeinen tilauspäivä on tiistai 17.12. jotta saamme paketit aatoksi perille. Halutessasi postitamme myös suoraan lahjansaajalle ja liitämme mukaan kauniin pakettikortin. Mukavaa ja ruuhkatonta joulunodotusta!

Kauniit pakettikortit täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti