Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kirjalahja käsitöitä tekevälle

Yhteistyössä Booky.fi

Käsitöiden ystävälle uusi inspiroiva kirja on mainio joululahja. Kokosin tähän alle muutaman tämän vuoden uutuuden, joista olen itse pitänyt. Tai sanotaanko, että enemmän kuin pitänyt - todella nauttinut ja muutama projekti on jokaisesta päätynyt myös työn alle.

Ekokorttitemppu on kotimainen Raija Puukon ja Marjo Koivumäen kortintekokirja. Parasta kirjassa on, että näihin korttimalleihin löytyy materiaalit kotoa, eikä tarvitse ensimmäiseksi lähteä askartelutarvikeostoksille. Kirjassa hyödynnetään kekseliäästi nappeja, pelikortteja, koristenauhoja ja esimerkiksi vanhoja kirjekuoria.

Ekokorttitemppu
Me käytimme Ekokorttitempun kortti-ideoita tämän vuoden itse tehdyissä korteissa. Sommittelu oli vaikeinta!

Joulukorttien askarteluideoita
Martha Stewartin Suuri ompelu- ja tekstiilityökirja on todellinen käsitöiden ystävän tiiliskivi upealla visuaalisella toteutuksella. Martha Stewartin tyyliin upeita projekteja jaoteltuna tekniikoittain ja käyttötarkoituksittain. Kirjasta löytää ompluprojekteja muun muassa lastenhuoneeseen, keittiöön, puutarhurille, kylpyhuoneeseen... 

Tästä kirjasta toteuttamani ompeluprojekti on salaisuus, mutta eiköhän se selviä tänne blogiinkin aikanaan. :)
Martha Stewart - Suuri ompelu- ja tekstiilityökirja

Lahjoja puutarhasta (Debora Robertson) on upea kirja lahjaksi henkilölle, joka pitää niin puutarhanhoidosta kuin käsitöistäkin. Kirja on täynnä upeita lahjaideoita askarreltavaksi. Nyt on muuten paras aika antaa tämä kirja lahjaksi, koska osa käytettävistä kasveista on harvinaisempia ja on hyvä varautua hankkimaan taimet tai siemenet ajoissa keväällä.

Lahjoja puutarhasta
Kirjasta en ole ehtinyt vielä toteuttaa ideoita, mutta nappasin kuvan tästä suloisesta lahjasta kissaperheelle. Pienet ommellut hiiret on täytetty vanun lisäksi kuivatulla kissanmintulla, varmasti kissojen mieleen. Kirja on todella hintansa väärti ideoiden määrässä. Lukiessani laskeskelin, että joka sivulla oli vähintään viisi ideaa/ohjetta ja lähes jokaiselta sivulta löysin jotain, mitä haluaisin toteuttaa.

Ommellut täytetyt hiiret kissalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti