Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2013

Joululahjaideoita isälle

Onko isä edelleen lahjaa vailla? Meillä kotona kiertää vitsi lahjattomasta isistä, mutta jottei tämä kävisi toteen, keräsimme ideoita lahjoista joilla hemmotella isää ja puolisoa. Miehelle sopivan lahjan löytäminen ei aina ole helppoa ja olemme etsineet nettikauppaamme erityisesti miehille sopivia kotimaisia lahjaideoita.

Kätevä ja edullinen, mutta silti tyylikäs, lahja isälle arkeen on avaimenperä. Tämä apinannyrkki on juuri sopivan kokoinen, että löytyy syvemmänkin taskun pohjalta. Avaimenperä on tyyliltään juuri sopiva myös veneilijälle tai purjehtijalle.

Apinannyrkki avaimenperä

Isän rauhallisia lehdenlukuhetkiä ilahduttamaan sopivat mukavat kangastohvelit. Tohveleiden koko on reilu ja avonaisen kantapään ansiosta tohvelit sopivat monenkokoiseen jalkaan. Tohveleiden kangas on käsinvärjätty ja -painettu. Jos perinteiset reinot on nähty, niin näissä kotimaisissa tohveleissa on modernimpaa suunnittelua ja sopivat myös nuoren miehen tyyliin ja jalkaan.

Miesten aamutohvelit

Todelliselle vilukissalle joululahjaksi meiltä löytyvät nahkatossut, nyt myös aidolla lampaankarvavuorella. Nahkatossut teemme mittojen mukaan juuri lahjansaajan jalkaan istuviksi. Äläkä unohda nettikauppamme miesten villasukkia, joista saa mukavan pehmeän ja lämpimän lahjan isälle ja vaarille.

Kotikokille täydellinen lahja on käsintehty keraaminen valkosipulinraastin, joka on oikeasti aivan älyttömän kätevä. Tämän sisään ei jää valkosipulia jumiin, vaan raasteen saa kätevästi pannulle ja pesuksi riittää huuhtelu. Tulestan tyylikäs muotoilu takaa, ettei raastinta tarvitse piilottaa kaappiin säilytykseen. Raastimen voi jättää ylpeästi esille, varsinkin jos väri on valittu lahjansaajan mieltymysten mukaan.

Keraaminen valkosipulinraastin

Miehelle lahjaksi sopivat myös Vaskikäärmeen pronssi- ja hopeariipukset. Jokaisella riipuksella on oma merkityksensä, Sudentassu tuo rohkeutta, Kirves voimaa ja Kompassi suuntaa elämälle.

Vegvisir-kompassi riipus

Isälle ja ukille lahjaksi sopivat myös lämpimät käsinneulotut peruspipot. Nettikauppamme suosituimpia värisävyjä miehelle ovat mustat ja harmaat pipot, mutta meiltä löydät myös esimerkiksi vihreät ja siniset pipot. Tämä pipomalli istuu myös naisten ja lasten päähän.

Käsinneulotut pipot
Jos isä viihtyy mökillä tai veneessä kalastaen, loistavia lahjavinkkejä ovat myös pienet lasiset purjeveneet ja onkipojat ikkunalle. Lasityö sopii yhtä hyvin kodin, mökin kuin juuri purjeveneenkin ikkunalle.

Onkipoika ja purjevene

Toivottavasti näistä lahjavinkeistä ja -ideoista on apua lahjojen etsintään. Jos sinulle tulee ideoita tai toiveita siitä, mitä toivoisit nettikauppamme valikoimiin, niin otamme oikein mielellämme palautetta vastaan.

Mukavaa ja rauhallista joulunodotusta. Muistathan ilahduttaa isää myös lasillisella itsetehtyä glögiä, vaikka tällä meidän ohjeellamme tehtynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti